Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σαββάτο: 10:00 – 14:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 64 21 400

DJI Mavic 2 Zoom (...έως 6 ΆΤΟΚΕΣ Δόσεις με χρήση πιστωτικής)

DJI Mavic 2 Zoom

 • €1237.99
Κωδικός: hg.SKU9943
Διαθεσιμότητα: Παράδοση έως 30 ημέρες
Ποσότητα:  
Αξιολόγησε το

Μαζί με το Mavic 2 Pro αποτελούν το sequel του Mavic Pro. Στην παρουσίασή τους (IFA 2018) η DJI αναφέρθηκε στις 144 διασώσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί τα drone της. Έχοντας αυτό υπ' όψιν και μαζί με το feedback των χρηστών η εταιρία αφοσιώθηκε κυρίως στην βελτίωση της κάμερας. To Mavic 2 Zoom είναι το πρώτο εμπορικό πτυσσόμενο drone  με οπτικό zoom.

Κινηματογραφικές Λήψεις

Με τη βοήθεια ενός αισθητήρα CMOS 12MP 1/2.3" και με οπτικό ζουμ 2x (24-48mm), το Mavic 2 Zoom προσφέρει νέες δυναμικές προοπτικές. Σε σύγκριση με έναν φακό ευρείας γωνίας 24mm, ο τηλεφακός του Mavic 2 Zoom 48mm φιλτράρει λήψεις, συμπιέζει το βάθος και ενισχύει το εφέ προσαρμογής (Parallax Effect) δημιουργώντας αυθεντικά κινηματογραφικά πλάνα.

Ακόμα πιο Προσβάσιμες Απομακρυσμένες Λήψεις

Κατά τη λήψη Full HD βίντεο, το 4x Zoom χωρίς απώλειες (συμπεριλαμβανομένου του 2x οπτικού ζουμ) σου προσφέρει εντυπωσιακές κοντινές λήψεις, καθιστώντας τις σκηνές πιο εύκολα προσβάσιμες από απόσταση. Αυτή η επιλογή σε βοηθά επίσης να διατηρήσεις ασφαλέστερη απόσταση από κτίρια, οχήματα, ζώα και ανθρώπους

Γρήγορη κι Ακριβής Εστίαση

Η υβριδική αυτόματη εστίαση του Mavic 2 Zoom συνδυάζει την ανίχνευση φάσης (phase detection) με την ανίχνευση αντίθεσης (contrast detection) επιτυγχάνοντας υψηλότερη ακρίβεια εστίασης καθώς η ταχύτητα εστίασης είναι αυξημένη έως και 40% σε σχέση με πριν. Το σύστημα της αυτόματης ανίχνευσης εστίασης (autofocus tracking system) συμβάλλει στην ξεκάθαρη απεικόνιση των αντικειμένων ενώ αυξάνουμε ή μειώνουμε το zoom.

Φωτογραφίες με Super Resolution

Το Mavic 2 Zoom ενσωματώνει τη νέα λειτουργία Super Resolution, με τη βοήθεια της οποίας αναδεικνύονται όλες οι σημαντικές λεπτομέρειες κατά τη λήψη πανοραμικών θεμάτων (πχ. τοπίων). Όταν φωτογραφίζεις με οπτικό πεδίο 24mm, η φωτογραφική μηχανή θα συλλάβει και θα συνθέσει εννέα φωτογραφίες, δημιουργώντας μία «Super Resolution» εικόνα της τάξεως των 48ΜΡ. Σε σύγκριση με τις συνηθισμένες «FOV» φωτογραφίες, οι Super Resolution έχουν διπλάσιο μέγεθος, άρα και μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Μεγέθυνση κατά τη διάρκεια της πτήσης

Το Dolly Zoom είναι ένα νέο QuickShot για το Zoom Mavic 2, προσφέροντας μια διαφορετική προοπτική σε έναν πλήρως ενσωματωμένο κινητήρα. Το Dolly Zoom προσαρμόζει αυτόματα την εστίαση κατά την πτήση, προσθέτοντας ένα έντονο, οπτικό εφέ στα βίντεό σου. Όταν πετάς με το χέρι, μπορείς επίσης να ρυθμίσεις τις σωστές τιμές ταχύτητας εστίασης για ακόμη πιο δημιουργικές επιλογές λήψης.

Εγγύηση 1 έτος αντιπροσωπείας

  • Κωδικός
   hg.SKU9943
 • Manufacturers
  • Κατασκευαστής
   DJI
Αξιολογήσεις πελατών
Γράψε μια αξιολόγηση και βοήθησε σημαντικά τους άλλους χρήστες!
Συνδεθείτε για να προσθέσετε κριτική