Το Fair.gr κάνει χρήση cookies
Σας ενημερώνουμε ότι το Fair.gr χρησιμοποιεί cookies για μια καλύτερη και ασφαλέστερη πλοήγηση.
×
 fair.gr
shop y trust

Καλώς ήλθατε στο χώρο εγγεγραμμένων χρηστών.
Εάν είστε νέος, τότε η εγγραφή σας θα γίνει ταυτόχρονα με την πρώτη σας αγορά.

Για την καλύτερη ασφάλεια σας να θυμάστε πάνοτε να κάνετε log out και να μην φεύγετε απλά κλείνοντας το παράθυρο του browser σας.

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αντικαταβολή.

Παραγγέλνετε και εξοφλείτε στο μεταφορέα τη στιγμή που παραλαμβάνετε το δέμα σας, μετρητοίς ή με τραπεζική μεταφορά.


Τιμή καταστήματος/Τιμή Web

Στην προσπάθειά μας να εξυπηρετούμε καλύτερα και ταχύτερα, αυτοματοποιήσαμε τη διαδικασία παραγγελιοληψίας από το site μας ώστε τα τυχόν κόστη που προκύπτουν από την εξυπηρέτησή σας από το κατάστημα (εργατικά, μετακίνηση, αποθήκη κ.α.) να τα μετακυλήσουμε σαν έκπτωση στην τελική αξία των προιόντων μας και να κερδίσετε ακόμη περισσότερο!!!
Εδώ δυστυχώς σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 που προστέθηκαν δυο νέες παράγραφοι 5 και 6 στο άρθρο 39α του Κώδικα ΦΠΑ (ν. 2859/2000) που ισχύουν από 1.8.2017 αδικούνται όσοι θέλουν να αγοράσουν αγαθά με τιμολόγιο, διότι για να είμαστε νομότυποι και εσείς ασφαλείς ότι κάποιος δε χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας για να καρπωθεί κάποια συσκευή χωρίς ΦΠΑ που αργότερα εσείς θα τον αποδώσετε, χρειάζεται ταυτοπροσωπία, οπότε πρέπει να έρθει ο εκπρόσωπος της εταιρείας σύμφωνα με το καταστατικό ή την έναρξη της εταιρείας και όχι κάποιος εξουσιοδοτημένος από αυτόν να παραλάβει τα αγαθά που παρήγγειλε με συνέπεια να αγοράσει με τιμή καταστήματος. Για τον ίδιο λόγο αδυνατούμε να αποστείλουμε αγαθά με τιμολόγιο διότι δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο παραγγελιοδόχος είναι ο ίδιος που αναφέρεται στο τιμολόγιο.


Τραπεζική Κατάθεση:

spot ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΜΑΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
IBAN:GR45 0172 0650 0050 6507 0513 474 - BIC/SWIFT: PIRBGRAA 

spot ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
Δικαιούχος: ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΜΑΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
IBAN: GR3502602090000540201135175 - BIC/SWIFT: ERBKGRAA

Παρατήρηση: στα σχόλια κάθε τραπεζικής κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός/κωδικός παραγγελίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εμβάσματα που γίνονται από διαφορετικές τράπεζες από αυτές που διαθέτει λογαριασμό το κατάστημα τα έξοδα των τραπεζών επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον εντολέα.

Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα Visa, MasterCard και Pre-Paid ηλεκτρονικά ή από το κατάστημά μας. Εφόσον γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα, ο πελάτης του οποίου όνομα εμφανίζεται στην κάρτα θα πρέπει να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας του επιδεικνύοντας την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του κατά την παραλαβή για τα οποία θα γίνει πιστοποίηση από τον διανομέα. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται για λογαριασμό εταιρείας με εταιρική κάρτα τότε κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

Αγορές με ΔΟΣΕΙΣ με κάρτες
Για οποιαδήποτε αγορά σας που θέλετε να κάνετε με Δοσεις, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι γίνεται μόνο με τη φυσική σας παρουσία από το κατάστημά μας και όχι ηλεκτρονικά.
Θα πρέπει ο πελάτης να είναι ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας και να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα ή Διαβατήριο (κανένα άλλο δημόσιο ή μη, έγγραφο δε γίνεται δεκτό).
Οι εκπρόσωποι του καταστήματός μας έχουν το δικαίωμα να κρατήσουν απλό φωτοαντίγραφο του εγγράφου που αποδεκνύει ή πιστοποιεί ότι είστε ο κάτοχος της κάρτας.
Οι κάρτες που γίνονται Δεκτές είναι οποιαδήποτε πιστωτική Visa και Mastercard ημεδαπής ή αλλοδαπής Τράπεζας.
Στην περίπτωση που η κάρτα είναι Ελληνικής Τράπεζας η χρέωση, η αγορά και η πώληση του πριόντος της αρεσκείας σας γίνεται άμεσα.
Στην περίπτωση που η κάρτα είναι Τράπεζας ξένης Χώρας η διαδικασία είναι η εξής: Χρεώνουμε την κάρτα του πελάτη, στέλνουμε τα στοιχεία χρέωσης στο αρμόδιο τμήμα της Τράπεζας Πειραιώς (fraud Risk)
και σε έως 48 ώρες τον καλούμε να παραλάβει το προιόν του.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας θα παραθέτουμε το πλάνο δόσεων για να επιλέξετε πόσες δόσεις σας εξυπηρετούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Το fair.gr δεν αποθηκεύει στοιχεία στη βάση δεδομένων του, από οποιαδήποτε κάρτα σας ή τραπεζικό λογαριασμό σας, οπότε είστε αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την ορθότητα των στοιχείων που μας δίνετε. 

Υπολογίστε το ποσό των μηνιαίων δόσεων από 2 έως 12 - Καταχωρείστε το ποσό για να δείτε τη δόση.

Ποσό Αγοράς: €
Μήνες:

Δημοφιλή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Ωράριο Λειτουργίας:
  Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 19:00
  Σάββατο                     10:00 - 14:00
 • Τηλέφωνα:
  210 64 21 400
  210 64 21 423
 • Διεύθυνση:
  Πανόρμου 37 - 11522 - Αθήνα
 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Για βοήθεια [email protected] 
ή τηλεφωνείστε στο

210 64 21 400
210 64 21 423

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ