Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σαββάτο: 10:00 – 14:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 64 21 400

Τρόποι Πληρωμής/Δόσεις

Αντικαταβολή.

Παραγγέλνετε και εξοφλείτε στο μεταφορέα τη στιγμή που παραλαμβάνετε το δέμα σας, μετρητοίς ή με τραπεζική μεταφορά.

Τιμή καταστήματος/Τιμή Web

Στην προσπάθειά μας να εξυπηρετούμε καλύτερα και ταχύτερα, αυτοματοποιήσαμε τη διαδικασία παραγγελιοληψίας από το site μας ώστε τα τυχόν κόστη που προκύπτουν από την εξυπηρέτησή σας από το κατάστημα (εργατικά, μετακίνηση, αποθήκη κ.α.) να τα μετακυλήσουμε σαν έκπτωση στην τελική αξία των προιόντων μας και να κερδίσετε ακόμη περισσότερο!!!
To fair.gr από σεβασμό στον καταναλωτή δεν έχει κρυφές χρεώσεις ή διαφορετικές τιμές ανάλογα με τον τρόπο αποστολής ή παραλαβής των προιόντων από τον πελάτη. Η τιμή καταστήματος είναι και τιμή web με μόνη εξαίρεση την έκδοση τιμολογίου όπου η τιμή του προιόντος μειώνεται κατά 24% (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 που προστέθηκαν δυο νέες παράγραφοι 5 και 6 στο άρθρο 39α του Κώδικα ΦΠΑ (ν. 2859/2000) που ισχύουν από 1.8.2017).
Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου το μόνο που χρειαζόμαστε από τον πελάτη είναι να μας στείλει :

1.) Tην ταυτότητα του δικαιούχου του τιμολογίου έγχρωμη και από τις δύο όψεις. (το αρχείο πρέπει να μην είναι μεγαλύτερο από 5KB και να είναι σε μορφή *jpg.)

2.) Σε περίπτωση παραλαβής συσκευής από 3ο πρόσωπο υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο υπογραφής από αστυνομία.

3.) Eπικυρωμένο έγγραφο τραπέζης που αποδεικνύει ότι ο λογαριασμός είναι εταιρικός και ανήκει στο ίδιο ΑΦΜ, ή εναλλακτικά εκτύπωση από το Taxis με τους βεβαιωμένους λογαριασμούς της επιχείρησης με ημερομηνία εκτύπωσης την ίδια ημέρα της παραγγελίας.

4.) Προσωποποιημένη πληροφόρηση από το Taxis (Στοιχεία μητρώου επιχείρησης) με ημερομηνία εκτύπωσης την ίδια ημέρα της παραγγελίας. (το αρχείο πρέπει να μην είναι μεγαλύτερο από 125KB και να είναι σε μορφή *pdf.)

5.) Προσωποποιημένη πληροφόρηση από το Taxis ( Στοιχεία μητρώου νομικού ή φυσικού προσώπου) με ημερομηνία εκτύπωσης την ίδια ημέρα της παραγγελίας. (το αρχείο πρέπει να μην είναι μεγαλύτερο από 125KB και να είναι σε μορφή *pdf.)

O έλεγχος ενδέχεται αν διαρκέσει έως και 30 ημέρες. Για την διαρκεια του ελεγχου η συσκευη δεν δεσμευεται παρα μονο μετα την εγγκριση απο το αρμοδιο τμημα.

Με την ολοκλήρωση του έλεγχου θα σας αποσταλεί στο email σας προτιμολόγιο με το ακριβές ποσό κατάθεσης αποφορολογημένο (άρθρο 39Α) ή όχι αναλόγως τί δικαιούστε.

Στο τέλος η παραγγελία είναι έγκυρη μόνο αν εξοφληθεί συνολικά μέσω εταιρικού τραπεζικού λογαριασμού.

Προσοχή!!Μην προβείτε σε καμία πληρωμή αν δεν έχει προηγηθεί επικοινωνία από εμάς για το ακριβές ποσό κατάθεσης

Τραπεζική Κατάθεση:

spot ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΜΑΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
IBAN:GR45 0172 0650 0050 6507 0513 474 - BIC/SWIFT: PIRBGRAA 

spot ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
Δικαιούχος: ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΜΑΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
IBAN: GR3502602090000540201135175 - BIC/SWIFT: ERBKGRAA

Παρατήρηση: στα σχόλια κάθε τραπεζικής κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός/κωδικός παραγγελίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εμβάσματα που γίνονται από διαφορετικές τράπεζες από αυτές που διαθέτει λογαριασμό το κατάστημα τα έξοδα των τραπεζών επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον εντολέα.

Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα Visa, MasterCard και Pre-Paid ηλεκτρονικά μόνο μέσω του site μας. Εφόσον γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα, ο πελάτης του οποίου όνομα εμφανίζεται στην κάρτα θα πρέπει να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας του επιδεικνύοντας την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του κατά την παραλαβή για τα οποία θα γίνει πιστοποίηση από τον διανομέα. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται για λογαριασμό εταιρείας με εταιρική κάρτα τότε κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

Αγορές με ΔΟΣΕΙΣ με κάρτες
Για οποιαδήποτε αγορά σας που θέλετε να κάνετε με Δοσεις, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας.
Στην περίπτωση ηλεκτρονικής αγοράς με δόσεις υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί από τον πελάτη να αποστείλει αντίγραφο της Ταυτότητός του ή αντίγραφο Διαβατηρίου μέσω mail.
Οι εκπρόσωποι του καταστήματός μας έχουν το δικαίωμα να κρατήσουν απλό φωτοαντίγραφο του εγγράφου που αποδεκνύει ή πιστοποιεί ότι είστε ο κάτοχος της κάρτας.
Οι κάρτες που γίνονται Δεκτές είναι οποιαδήποτε πιστωτική Visa και Mastercard ημεδαπής ή αλλοδαπής Τράπεζας.
Στην περίπτωση που η κάρτα είναι Ελληνικής Τράπεζας η χρέωση, η αγορά και η πώληση του πριόντος της αρεσκείας σας γίνεται άμεσα.
Στην περίπτωση που η κάρτα είναι Τράπεζας ξένης Χώρας η διαδικασία είναι η εξής: Χρεώνουμε την κάρτα του πελάτη, στέλνουμε τα στοιχεία χρέωσης στο αρμόδιο τμήμα της Τράπεζας Πειραιώς (fraud Risk)
και σε έως 48 ώρες τον καλούμε να παραλάβει το προιόν του.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας θα παραθέτουμε το πλάνο δόσεων για να επιλέξετε πόσες δόσεις σας εξυπηρετούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Το fair.gr δεν αποθηκεύει στοιχεία στη βάση δεδομένων του, από οποιαδήποτε κάρτα σας ή τραπεζικό λογαριασμό σας, οπότε είστε αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την ορθότητα των στοιχείων που μας δίνετε. 

Υπολογίστε το ποσό των μηνιαίων δόσεων από 2 έως 12 - Καταχωρείστε το ποσό για να δείτε τη δόση.
 

 

Ποσό Αγοράς: €
Μήνες:


ΠΡΟΣΟΧΗ! Πριν προχωρήσετε στην αγορά με την χρήση άτοκων δόσεων που προσφέρει το fair.gr ενημερωθείτε για την πολιτική της ακύρωσης συναλλαγής της τραπεζάς σας διότι ενδέχεται σε περίπτωση επίστροφής του ποσού στην κάρτα σας το ποσό να επιστρέφεται και να αποδεσμεύεται σε ισόποσες δόσεις που επιλέξατε.